Lagstiftningen ställer krav på livsmedelsanläggningar. Men kontrollmyndigheten gör inte längre någon granskning innan verksamheten startar. Jag hjälper till med goda idéer från tidigare projekt och ser till att planerna uppfyller kraven i livsmedelslagstiftningen.

Målgrupp:
Projektledare, arkitekt, kostchef eller entreprenör - vare sig du är beställare eller utförare är du välkommen att höra av dig.

Förslag på upplägg:

  • Planeringsmöten
  • Granskning av ritningar
  • Konsultation på plats
  • Svar på frågor via telefon/e-post
  • Besiktning mot bakgrund av livsmedelslagstiftningen

Dokumentation:

Ni får dokumentation som visar på vilket sätt er anläggning uppfyller lagkraven. Den är ert stöd vid kontrollmyndighetens inspektion.

Säkerhet:
Mat & Rätt arbetar enligt ABK-96 och har en verksamhetsförsäkring i If.

Erfarenhet:
25 byggprojekt har jag varit engagerad i. Nedan ser du några exempel.

  • Landstinget i Värmlands produktionskök med cook chill
  • Mariebergsskolan, Karlstad
  • Hagaborgsskolan, Karlstad
  • Sannerudsskolan, Kil
  • Hidinge skola, Fjugesta
  • Alsters förskola, Karlstad
  • Rolls Royce personalrestaurang, Kristinehamn
  • Landstingets personalrestaurang, Karlstad

Välj själv

Mat & Rätt säljer ingen köksutrustning. Den väljer ni själva.

Konsultation

Byggregler för enkel städning:

20 CM FRI HÖJD!

I AMA finns tre avsnitt med stor betydelse för den vardagliga städningen i köket. Vill du veta mer, kontakta mig.