Mat & Rätt drivs som enskild firma sedan 2009 av Gunnel Berdén, Karlstad. Många kostchefer i kommuner och landsting, både i och utanför Värmland anlitar mig som utbildare. Jag har haft mycket nöjda kursdeltagare från hundratals kök.

Flera olika aktörer i byggbranschen har anlitat mig som konsult i samband med nybyggnad eller ombyggnad av storkök. Jag arbetar enligt ABK-96 och har en verksamhetsförsäkring i If.

Erfarenhet
Dietisttjänst i Skövde Primärvård 1990-2001. Kostrådgivning till patienter med hjärtkärlsjukdom, diabetes, övervikt, allergi. Utåtriktad verksamhet med hälsodagar i skolor och utbildning för butiker, restauranger och storkök.

Livsmedelsinspektör i Karlstads kommun 2003-2009. Kontroll enligt livsmedelslagstiftningen i restauranger, butiker, stora och små kök i vård och skola. Granskning och godkännande vid planering/byggnation av livsmedelsanläggningar. 

Utbildning
120p (3 år) examen på kemistutbildning med inriktning på näringslära. Stockholms Universitet / Karolinska Institutet. Innehåll: mikrobiologi, anatomi, fysiologi, nutrition, livsmedelsteknologi, klinisk näringslära, kostbehandling.

10p Diabetesvård och 5p Hälsa och miljö, Skövde Högskola

5p Livsmedelstillsyn, Umeå Universitet

20p Teknikinformation och 10p Analytisk kemi, Karlstads Universitet

Boka kurs
Vill du boka kurs skickar du ett mail där du skriver vilken kurs du är intresserad av, ditt namn och telefonnummer så kontaktar jag dig.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Du kan även ringa på telefon: 0706-43 54 43